Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Porta Nova op bezoek bij Schreurs

Op donderdag 28 maart bracht Porta Nova een bezoek aan Schreurs, een veredelaar en plantvermeerderaar van rozen en gerbera's.

Porta Nova staat bekend als een vooraanstaande kweker van de Red Naomi roos. Dit ras werd samen met Schreurs geïntroduceerd in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle rozenrassen.

Het hoofddoel van het bezoek was om Porta Nova een rondleiding te geven door het bedrijf van Schreurs. Tijdens deze rondleiding werd uitgebreid stilgestaan bij het vereiste vakmanschap dat nodig is voor het succesvol kweken van nieuwe rassen en gezonde jonge planten. Er werd speciale aandacht besteed aan de kwaliteit van de planten die klaarstaan voor verzending. Vanaf volgende week zal namelijk in verschillende fasen 4 hectare worden gevuld met nieuwe Red Naomi planten.

Dankzij de goede omstandigheden en de langdurige samenwerking tussen beide bedrijven, staat Porta Nova straks in de startblokken voor een nieuwe cyclus met dit bewezen ras.

Voor meer informatie:
Schreurs Holland
Tel.: +31 (0)297 383444
info@schreurs.nl
www.schreurs.nl


Porta Nova
Abr. Kroesweg 31
2742 KV Waddinxveen
T: +31 (0)79 5933817
www.portanova.nl

Publicatiedatum: