Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hawthorne en BFG Supply gaan samenwerken

The Hawthorne Gardening Company, een dochteronderneming van The Scotts Miracle-Gro Company, en BFG Supply, een distributeur van tuinbouwproducten, gaan samenwerken. Binnen de samenwerking gaat BFG onder andere teeltproducten van Hawthorne verkopen.

Joe Farinacci, Directeur marktontwikkeling, en Ben George, Vice President bij BFG Supply

Strategie van Hawthorne
Hawthorne stopt met het verspreiden van producten van andere bedrijven en gaat zich volledig richten op de marketing en innovatie van het eigen Signature-merk. Daaronder zijn de merken Gavita, General Hydroponics, Botanicare, Cyco, Mother Earth, HydroLogic, Gro Pro begrepen. "Dankzij deze veranderingen kunnen we onze bedrijfsactiviteiten herzien en optimaliseren", zeggen woordvoerders van beide bedrijven. BFG wordt een belangrijke distributeur van Signature-producten aan Hawthorneklanten. BFG beschikt over een nationaal distributienetwerk.

"De stappen die we zetten moeten ervoor zorgen dat Hawthorne groeit. Op korte en lange termijn moet het voordelen opleveren voor verkopers van onze producten en telers die ze gebruiken," vertelt Tom Crabtree, COO van Hawthorne. "We gaan meer focussen op het verbeteren van onze klantenservice. BFG heeft daarin dezelfde visie en samen zullen we deze visie uitdragen."

Strategie van BFG
Sinds 2016 heeft BFG zijn marktdistributiestrategie uitgebreid in de hydrocultuur- en professionele telerssector. Klanten waren op zoek naar één distributiepartner met een uitgebreid assortiment producten om efficiëntie te creëren in het runnen van hun bedrijf. Via dit nieuwe strategische distributiepartnerschap zal BFG vanaf het tweede kwartaal van dit kalenderjaar de belangrijkste distributeur worden van alle Signature merken van Hawthorne.

"BFG gaat ervoor zorgen dat meer klanten betere toegang krijgen tot producten in de hydrocultuur. We zijn blij dat we samen kunnen werken met Hawthorne", vertelt Mark Goshgarian, Chief Revenue Officer van BFG. "We willen goede diensten aan onze klanten aanbieden."

Voor meer informatie:
BFG Supply
Tel.: 630-346-5564
wserafin@nifares.com
www.bfgsupply.com

Tom Matthews
Hawthorne Gardening Company
Tel.: 937-844-3864
tmatthews@hawthorne-gardening.com

Publicatiedatum: