Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voltiris en Plense Technologies toegevoegd aan startuplijst HortiHeroes

HortiHeroes heeft Voltiris en Plense Technologies toegelaten als startup en daarmee tot hun innovatienetwerk. Daarmee krijgen de startups toegang tot de Food & Flower-industrie en een netwerk van o.a. zaadveredelaars, kwekers, handelsbedrijven, technische toeleveranciers en andere startups en scale-ups.

Voltiris wekt duurzame zonnestroom op in kassen, zonder lichtverlies voor het gewas. Dat doen ze door onderscheid te maken tussen verschillende lichtfrequenties. Het essentiële PAR-licht laten ze door naar het gewas, en van de rest wordt duurzame energie gemaakt. Zo gaan gewas- en stroomproductie hand in hand.

De slimme sensoren van Plense Technologies kunnen met ultrasound luisteren naar wat er in planten gebeurt, net zoals een echo bij baby’s. Dit vertalen zij vervolgens naar informatie zoals sapstroom, stress en herstel van de plant, wat ze weer vertalen naar bepaalde adviezen of raseigenschappen.

Op 9 april vinden de volgende pitchrondes voor nieuwe startups en scale-ups plaats. Geïnteresseerden van binnen én buiten de Food & Flower industry die aan de criteria voldoen kunnen zich hier opgeven.

Voor meer informatie:
HortiHeroes
Europa 1
2672 ZX, Naaldwijk
info@hortiheroes.com
www.hortiheroes.com

Publicatiedatum: