Mivena introduceert een organische meststoffenlijn in zowel vaste en vloeibare variant tijdens het beursseizoen, te beginnen op PM Essen. De organische vloeibare meststoffenlijn is 100% plantaardig en de vaste organische meststoffenlijn bevat geen stof en geen dierlijke mest en heeft dus deze geur niet. Beide productlijnen bevatten meststoffen/producten die in een biologische teelt gebruikt mogen worden.

De Mivena CRF merken zijn vanaf 2023 gebaseerd op de "Durable CRF" techniek. Deze Durable CRF-technologie is biologisch afbreekbaar en robuust. De techniek is in wereldwijde proeven bewezen.

Mivena op IPM Essen 2024

Mivena wijst verder op voordelen zoals de 'unieke low start & high-end afgifte'. Daardoor ontstaan geen zwelling en lekkende korrels. De CRF-techniek draagt hiervoor zorg. Alleen temperatuur bepaalt de afgifte. Exponentiële afgifte bij hogere temperaturen gebeurt niet, claimt de leverancier, naast minimaal negentig procent afgifte tijdens de werkingsduur van de CRF. In vaste vorm gaat het om ronde, kleine korrels van 2-3 millimeter.

De Durable CRF-technologie wordt op IPM Essen op stand 3A82 gepresenteerd. De Duitse beurs duurt nog tot en met vrijdag 26 januari 2024. Ook is Mivena present op de internationale gras- en openbaargroen BTME beurs in Harrogate(VK). Deze duurt van dinsdag 23 januari tot en met vrijdag 26 januari 2024.

Voor meer informatie:
Mivena
Sprangseweg 13C
5144 NV Waalwijk
Tel: +31 (0)416 337 464
info@mivena.nl
https://www.mivena.nl/