Het managementteam van Dutch Flower Group Africa (DFG Africa) in Nairobi kent per 1 februari 2024 een nieuwe samenstelling. Mercy Langat is benoemd tot general manager van DFG Africa, zij is al vele jaren verbonden aan de organisatie als operations manager; Marco Verheul is director strategic sourcing bij DFG; Grace Mwaura is benoemd tot supply chain manager en is ook al vele jaren actief binnen DFG Africa; en Jelle Griffioen is verantwoordelijk voor het aansturen van de recent geopende Packed At Source Africa locatie in Tilisi.

Dutch Flower Group (DFG) kent een historie van meer dan 20 jaar met een lokale organisatie in Kenia, nabij haar partner kwekers. Dutch Flower Group Africa (DFG Africa) focust zich op het supply chain management voor de Dutch Flower Group bedrijven, voert kwaliteitscontroles uit in de keten, alsmede de planning van de programma’s bij de aangesloten kwekers in Kenia.

Momenteel bestaat de organisatie uit 40 medewerkers, die werkzaam zijn vanuit een modern kantoor naast Jomo Kenyatta International Airport (JKIA).

bron: https://dfg.nl/en/