Arjan van der Voort staakt zijn werkzaamheden voor Zentoo m.i.v. 1 april 2024 en beëindigt zijn professionele carrière. Edwin Steenbergen draagt zijn operationele taken en verantwoordelijkheden over aan de nieuwe directeur en het managementteam, maar blijft daarna voor Zentoo nog actief in de rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen en voor enkele (strategische) projecten.

In de achterliggende jaren heeft Zentoo onder leiding van de huidige directie een sterke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van ruim 100 variëteiten Chrysanten van hoogstaande kwaliteit en verkrijgbaar in diverse (maatwerk) verpakkingen. Zentoo heeft met haar onderscheidende strategie een sterke marktpositie opgebouwd en ambieert deze nog verder te versterken.

Arjan van der Voort (Operationeel Directeur) en Edwin Steenbergen (Algemeen Directeur) kiezen beiden voor een andere invulling van hun toekomst. Zij dragen binnenkort hun verantwoordelijkheid binnen de directie van Zentoo over en maken daarmee ruimte voor een nieuwe directeur en het aanwezige talent binnen de organisatie.

De leiding van Zentoo komt daarna in handen van een nog te werven nieuwe directeur, Martien Middelburg (Financieel Directeur) en het (jonge) managementteam dat in de achterliggende jaren is opgeleid en voorbereid op het overnemen van diverse taken en verantwoordelijkheden.

De procedure voor de werving van de nieuwe directeur is exclusief uitbesteed aan Ceres Recruitment.

Voor meer informatie:
Zentoo
Jupiter 169
2675 LV Honselersdijk
Tel: +31 174 716 300
info@zentoo.nl
www.zentoo.nl