Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vitotherm en Aweka garanderen samen 24/7 service

Tholen - Vitotherm en Aweka gaan samenwerken. Ed Roeleveld, Vitotherm: “De samenwerking tussen ons zal ervoor zorgen dat wij al onze klanten, dus zowel die van Aweka als Vitotherm, kunnen blijven bedienen met onze 24/7 storingsdienst. Onze klanten kunnen ook buiten kantooruren gebruikmaken van deze dienst.“ Wilco van der Knijff, Aweka, vult aan: “Dit was natuurlijk al zo. Het verschil zal de klant niet merken. Maar door deze samenwerking kunnen we deze serviceverlening blijven bieden.”


Ed en Wilco

Er wijzigt verder niets voor hun klantenkring. Hetzelfde storingsnummer blijft gewoon bereikbaar. Er kan wel een andere servicemonteur langskomen dan gewend.

Branders
Vitotherm bouwt al 60 jaar branderinstallaties voor een wereldwijde klantenkring. Dagelijks werken ze aan het ontwerpen en bouwen van branderinstallaties die geschikt zijn voor bijvoorbeeld aardgas (NG), vloeibaar aardgas (LNG), vloeibaar propaangas (LPG), biogas, lichte olie en bio-olie.

Aweka Energy Solutions is ook een allround specialist in branders. Sinds de start in 1993 zijn zowel het dienstenpakket als de marktsegmenten verder uitgebouwd. Van onderhouds- en storingsbedrijf, gespecialiseerd in stookinstallaties, hebben ze hun markt verbreed met onder meer de levering van branders, NOx ombouw van bestaande installatie, emissies metingen, inspecties aan stookinstallaties en gasleidingen.

Beide bedrijven hebben alle benodigde certificaten en zijn dus erkend.Voor meer informatie:
Vitotherm
Lorentzstraat 1
2665 JG Bleiswijk
Tel: +31 15 3030 071
[email protected]
www.vitotherm.nl+

Aweko
ABC Westland 229
2685 DC Poeldijk
Tel: 0174517200
[email protected]
www.aweka.nl

Publicatiedatum: