Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoek flowers versterkt aanwezigheid in Noord-Duitsland

Hoek flowers, onderdeel van Hoek group, breidt haar bedrijfsactiviteiten in Noord-Duitsland verder uit door de overname van de drie bedrijven: Meyer Blumen, Kees de Lange en Mindener. Daarnaast is tevens een partnership aangegaan met het Duitse bedrijf Interfleur.

Ruben Hoek (CEO) en Gerben van Duijvenbode (CCO), lichten toe: "Hoek flowers is inmiddels drie jaar actief in Duitsland met het leveren van verse bloemen, planten en bloemisten accessoires direct aan de bloemist. Door deze overnames breiden we ons bereik in het noorden verder uit. We zijn trots op het vertrouwen dat de bovengenoemde bedrijven ons hebben gegeven. Dankzij deze overnames en de partnership versterken we niet alleen onze huidige positie, maar het biedt ook kansen voor verdere groei in de toekomst."

De focus van Hoek flowers ligt ook in 2024 op het blijven investeren in nieuwe en verduurzamende methoden om de service richting de bloemist te verbeteren. "Zo is bijvoorbeeld ons concept ‘Origin Direct’, waar de bloemist direct een assortiment bloemen uit Colombia, Kenia en/of Zuid-Afrika kan inkopen, een mooie toevoeging voor de klant in Noord-Duitsland. Een betere prijs en jaarrond een kwaliteitsproduct rechtstreeks van de bron."

Voor meer informatie:
Hoek flowers
www.hoekflowers.com

Publicatiedatum: