Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Ende Group verkrijgt Premier Partner-status bij Danfoss

Van der Ende Group, een producent van regelaars en industriële oplossingen, heeft de Premier Partner-status binnen het Danfoss Partner Excellence Program (PEP) verkregen. De Premier Partner-status is het hoogste erkenningsniveau binnen het PEP. Van der Ende Group is hoofdleverancier van Danfoss en Vacon frequentieregelaars aan klanten in diverse sectoren waaronder de tuinbouwsector.


Van links naar rechts: Louis van der Kaaden - Partner support engineer Danfoss, Lex van der Ende - CEO Van der Ende Group, Harriet Geuze - Contract & Supplier manager Van der Ende Group, Thijs Peddemors - General Manager Danfoss

Lex van der Ende: “Deze bekroning als Premier Partner van Danfoss is een bevestiging van onze toewijding aan het op de markt brengen van hoogwaardige Danfoss producten. We zijn trots dat we hebben bijgedragen aan innovatie in de tuinbouwsector door als pioniers de Danfoss Vacon te introduceren. Daarnaast hebben we een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de Vacon 100 Flow. Onze kennis van Danfoss producten is uitstekend en we blijven ons inzetten om onze klanten te ondersteunen met hoogwaardige oplossingen en relevante trainingen.”

Het Danfoss Partner Excellence Program (PEP) is een initiatief dat tot doel heeft de samenwerking tussen bedrijven te bevorderen en gezamenlijke groei te stimuleren. Als Premier Partner zal Van der Ende Group nauwer gaan samenwerken met Danfoss en profiteren van voordelen die de zakelijke prestaties en klantenservice verder verbeteren.

Voor meer informatie:
Van der Ende Group
Aartsdijkweg 23
2676 LE Maasdijk
Tel: +31 174 51 50 50
[email protected]
www.vanderendegroup.com

Publicatiedatum: