Kwekerij Plant World, gespecialiseerd in tropische kamerplanten, Hydrangea en winterharde palmen heeft Marco Vermeulen als nieuwe Algemeen Directeur aangesteld. Deze benoeming markeert volgens de kwekerij 'een cruciale stap in de groei en ontwikkeling van het bedrijf.'

Marco brengt veel ervaring mee. "Ik ben verheugd om deel uit te maken van het Plant World-team en bij te dragen aan de verdere groei van dit dynamische bedrijf," zegt Marco. "Plant World heeft zich bewezen als een toonaangevende speler in de kwekerijwereld, en ik kijk ernaar uit om samen te werken met het team om de positie van het bedrijf te versterken en nieuwe kansen te verkennen."

Als Algemeen Directeur zal Marco zich richten op het verder uitbouwen van de merkwaarde van Plant World, het vergroten van de operationele efficiƫntie en het versterken van de relaties met klanten en partners in binnen- en buitenland.

Plant World kijkt met optimisme naar de toekomst en verwacht dat Marco Vermeulen een sleutelrol zal spelen bij het leiden van het bedrijf naar nieuwe hoogten in de dynamische markt van kamerplanten.

Voor meer informatie:
www.plantworld.com