Uitzendbureau Tradiro uit De Lier heeft per 1 januari 2024 het in Hoek van Holland gevestigde Agrarisch Uitzend Bureau (AUB) Van Bergen overgenomen.

Zowel AUB van Bergen als Tradiro Uitzendburo zijn actief in de uitzendbranche op het gebied van glastuinbouw, sierteelt, industrie, logistiek, productie en horeca en hebben sinds hun oprichting een sterke reputatie opgebouwd in het leveren van kwalitatieve en betrouwbare personeelsoplossingen. Door deze overname kunnen ze nog beter inspelen op de behoefte en eisen van de uitzendmarkt, die onderhevig is aan grote veranderingen en ontwikkelingen.

“We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met hun enthousiaste team” aldus Michael Mostert, directeur van Tradiro Uitzendburo. “Deze samenwerking zal ons in staat stellen om klanten en een nog breder scala aan diensten en oplossingen te bieden, terwijl we onze positie in de markt versterken”.

Ook Bas van Bergen is stellig “de overname van AUB van Bergen door Tradiro Uitzendburo biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Door onze krachten te bundelen kunnen we beter inspelen op de veranderende markt en innovatieve oplossingen bieden. In een tijd waarin wet- en regelgeving voortdurend veranderen, is samenwerking de meest verstandige keuze”.

"Door deze overname zal ook de samenwerking met diverse andere businesspartners de positie op de markt versterken. Denk hierbij aan goede kwalitatieve huisvesting voor de medewerkers en door op handen zijnde realisaties van diverse grootschalige woonparken, kunnen we nog een waardevollere partner zijn voor onze relaties."

Als gevolg van deze overname zal AUB van Bergen haar activiteiten voortzetten onder de vlag van Tradiro Uitzendburo (welke beide onderdeel zullen gaan uitmaken van de Tradiro People Group BV) maar blijft met dezelfde hoogwaardige service waar ze bekend mee zijn opereren, terwijl beide bedrijven tegelijkertijd kunnen profiteren van de gecombineerde expertise en middelen die deze nieuwe samenvoeging met zich meebrengt.