Met ingang van 1 januari 2024 gaan Agrolux en Gavita verder in de onderneming: Gavita International BV. In de afgelopen jaren zijn de verkoopteams, de R&D en supply chain volledig geïntegreerd. Als volgende logische stap worden de besloten vennootschappen Agrolux Nederland BV, Gavita International BV en Hawthorne Lighting BV samengevoegd in de onderneming Gavita International BV met de handelsnaam Agrolux-Gavita. Dat deelt het bedrijf in een e-mail aan relaties.

Gavita International BV maakt deel uit van de Hawthorne Gardening Company, een dochteronderneming van Scotts Miracle-Gro. Dat is een grote wereldwijde partij in gazon- en tuinproducten. Het bedrijf is genoteerd aan de New York Stock Exchange (SMG).

Beide merken blijven hun eigen markten wereldwijd bedienen.

Tot 31 december 2023 opereren Agrolux Nederland BV, Gavita International BV en Hawthorne Lighting BV als afzonderlijke bedrijven. Vanaf 1 januari 2024 gaan deze op in de onderneming Gavita International BV en verzoek de bedrijven facturen op naam te stellen van deze besloten vennootschap:

Gavita International BV, handelend onder Agrolux - Gavita
Gevestigd: Naritaweg 8, 1437 EL Rozenburg
Statutair gevestigd te Aalsmeer
Kvk nummer: 65832760