Seed Processing Holland sluit zich aan bij Fowler Westrup Group uit India. Fowler Westrup India heeft alle aandelen overgenomen van het Nederlandse bedrijf dat 57 jaar oud is. De aandelen waren in handen van H2 Equity Partners en het bestaande management via haar dochteronderneming Fowler Westrup (Nederland) B.V.

Seed Processing Holland blijft gevestigd in Enkhuizen in de Seed Valley en het bestaande management blijft betrokken bij het bedrijf en zorgt voor continuïteit van de bedrijfs- en klantrelatie.

Fowler Westrup (Nederland) maakt deel uit van Fowler Westrup in India, dat ook Premium Seed Machines heeft overgenomen in Medemblik begin dit jaar. Seed Processing Holland en Premium Seed Machines zullen nauw samenwerken. Dit geldt ook voor de samenwerking met Westrup in Denemarken en alle andere wereldwijde groepsentiteiten, waaronder Fowler Westrup India.

De Indiase bedrijvengroep wil met de overname klanten wereldwijd nog beter bedienen in de segmenten van de verwerking van groente- en vollegrondsgewassen met een uitgebreid productportfolio en innovatieve oplossingen.

Voor meer informatie:
Seed Processing Holland
www.seedprocessing.com/nl/