Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vince Heating overgenomen door Van der Mark Ketelonderhoud

Tholen - Met ingang van 1 januari 2024 worden de activiteiten van Vince Heating BV overgenomen door Van der Mark Ketelonderhoud BV uit De Lier.

Vince Heating is het bedrijf van Vincent Neervoort en is al bijna 30 jaar actief in het onderhouden, repareren en installeren van heteluchtkachels.

Van der Mark Ketelonderhoud heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het onderhoud van warmwaterketels, stoomketels en aanverwante installaties. Dit doet Van der Mark in de glastuinbouw, industrie, de scheepvaart en de utiliteit.



Met de overname hoopt Van der Mark Ketelonderhoud zijn marktpositie als onderhoudspartner in de glastuinbouw te vergroten, zo laten partijen desgevraagd weten. Door middel van deze overname kan men een breder pakket aan onderhoud en service aanbieden.

Met de overname is de continuïteit voor de klanten van Vince Heating gewaarborgd. Van der Mark Ketelonderhoud neemt alle activiteiten, medewerkers en gereedschappen over. Hierdoor verandert er voor de klant niets.

Voor meer informatie:
Van der Mark Ketelonderhoud BV
Leemolen 72
2678MH De Lier
Tel.: +31 (0)174 512333
[email protected]
www.vandermark.nl