Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

4More Technology volop bezig met productie voor 2024

Tholen - Bij 4MT is men volop bezig met de productie voor 2024. Half oktober werd er een 'Try before you buy' dag georganiseerd. Hier konden potentiële klanten de IRISS Hortensia sorteerder bekijken, testen en zelf zien hoe de sorteerprogramma’s eenvoudig in te stellen en te wisselen zijn. Met succes, zo kan gesteld worden, want inmiddels zijn er ook voor 2024 weer meerdere IRISS Hortensia systemen verkocht.


Beelden genomen uit onderstaande video

Daarnaast is met de verkoop van het eerste IRISS Hortensia mobiel aan een klant in het buitenland (men houdt nog even voor zich wie precies, maar hoopt deze binnenkort als mooie referentie te kunnen presenteren) een eerste stap gezet naar de internationale markt. De IRISS Hortensia mobiel is de ‘plug and play’ versie van de sorteermachine: compact, overal neer te zetten en vergt een kleine investering, waardoor deze ook voor de kleinere kweker binnen bereik komt. Door de mogelijkheid op afstand met de klant mee te kijken, kan hulp bij het instellen van de sorteerprogramma’s en eventuele problemen geboden worden. Het enige dat nodig is, is een stabiele internetconnectie en aansluiting op elektra.

Daarnaast wordt er momenteel gewerkt aan diverse rozensorteerders voor Nederlandse en Europese klanten. Ook deze zijn uitgerust met het IRISS camera systeem. Dit systeem werd in 2016 geïntroduceerd als vervanging van het destijds verouderde camerasysteem uit de jaren ’90 op de bestaande rozensorteerders in de markt. In de afgelopen jaren is dit systeem voortdurend verbeterd en aangepast, waardoor het up-to-date blijft en kan voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die er tegenwoordig gesteld worden aan de snijrozen.

Door te sorteren met IRISS wordt er meer uniformiteit gecreëerd in de bossen: uniformiteit in knopgrootte, knophoogte, rijpheid en kleur. Daarnaast is het systeem nauwkeurig op steellengte. Door meting in millimeters kan de steellengte heel nauwkeurig bepaald worden en kan er meer lengte uit het gewas gehaald worden. En meer uniformiteit en meer lengte betekent doorgaans meer opbrengst. Daarnaast wordt van elke roos informatie opgeslagen, eventueel in combinatie met oogstinformatie van Priva, wat weer waardevolle informatie oplevert over de opbrengst uit de kas.

Voor meer informatie:
4More Technology
Nijverheidstraat 10
2751GR Moerkapelle
T: +31(0)79-5932121
info@4mt.nl
www.4mt.nl

Verkoop & Marketing:
Eveline van der Elst
T: +31(0)6-86882436
E: eveline@4mt.nl