Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WPK krijgt drie eigenaren

Agro Care Participaties B.V., Combivliet Participaties B.V. en E & E van der Arend Holding B.V. willen gezamenlijke zeggenschap verkrijgen over W.P.K. Beheer B.V. Dat blijkt uit een door de Autoriteit Consument & Markt gepubliceerde concentratiemelding.

Op dit moment is E & E van der Arend Holding de eigenaar van WPK. Het opkweekbedrijf is met vier locaties in Westland en Made actief. WPK levert opgekweekte tomaten-, paprika- en komkommerplanten aan professionele afnemers actief in de glastuinbouwsector. Daarnaast kweekt WPK ook potplanten op ten behoeve van de verkoop in tuincentra, bouwmarkten, retail- en detailhandels.

Van der Arend is ook de enige aandeelhouder in Plantfactory Holding B.V., Plantfactory Pack B.V. en Plantfactory RCA B.V. De activiteiten van deze entiteiten (het verlenen van teeltvoorlichting aan WPK) worden eind 2023 gestaakt.

Bron: ACM

Publicatiedatum: