Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VannoVa neemt extra voorraadlocatie in Aalsmeer in gebruik

Per 1 december nemen de kwekers van VannoVa een nieuwe voorraadlocatie in gebruik op de veiling in Aalsmeer. Leon Kuijt, accountmanager van VannoVa: "Nu is het moment aangebroken om kortere levertijden te garanderen. Tijdens onze zoektocht naar een logistieke partner kwamen wij al snel uit bij Sijsner Flora Packaging, een gerenommeerde speler die gespecialiseerd is in het verwerken en distribueren van bloemen en planten. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe samenwerking ons in staat stelt om efficiënter om te gaan met transportbewegingen van en naar Aalsmeer."


Jeroen Rijksman, eigenaar Sijsner, en Leon Kuijt, salesmanager VannoVa

Vanaf 1 december kunnen bloemen die door VannoVa in veilingfust zijn verpakt, op drie verschillende tijdstippen worden uitgeleverd. Leon: “We behalen door de samenwerking met Sijsner veel snellere levertijden. Eén daarvan is dat bestellingen die vóór 6.00 uur besteld zijn, nu al om 8.30 uur in de box worden geleverd. Dit zijn allemaal verbeteringen die onze keuze voor samenwerking met Sijsner gemakkelijk hebben gemaakt.”

De bekende VannoVa exportdozen behouden twee uitlevermomenten. Het VannoVa distributiecentrum in Naaldwijk blijft onveranderd leveringen verzorgen.

Voor meer informatie:
VannoVa
www.vannova.nl

Publicatiedatum: