Tholen - De recente groei en ontwikkeling van CeresRecruitment heeft erin geresulteerd dat men onlangs een kantoor heeft geopend in het World Horti Center.

"Als recruitmentbureau in de food en agri, waarbinnen de (glas) tuinbouw een enorm belangrijke pijler is, zet CeresRecruitement zich in om de verbinding te maken tussen de meest innovatieve bedrijven in de sector en de beste kandidaten", zo vertelt Danny Fiere, partner bij Ceres. "Het World Horti Center richt zich op samenwerking, kennisdeling, innovatie en educatie in de internationale (glas)tuinbouw. Door vanuit het WHC te werken hebben we, als Ceres, direct toegang tot de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologie├źn die zowel onze klanten als ook onze kandidaten ten goede zullen komen."

Dit kantoor in het WHC betekent met andere woorden een brug naar nieuwe mogelijkheden. "Het zal ons helpen onze dienstverlening te verbeteren, ons netwerk in de tuinbouw nog verder uit te breiden en nog betere contacten met hooggekwalificeerde kandidaten te leggen."

Voor meer informatie:
Danny Fiere
CeresRecruitment
Tel.: 06-49879787
danny.fiere@ceresrecruitment.nl
https://www.ceresrecruitment.nl/