GroenRijk & Landwinkel Zevenaar is de winnaar van de JUB Retail Award, voor de mooiste bloembollenpresentatie van 2023. Directeur Jaap-Jan Uittenbogaard en vertegenwoordiger Otto de Vroomen van JUB Holland reikten dinsdag 21 november de prijs uit aan Stijn Reintjes en Tom Jansen, binnen Groenrijk & Landwinkel Zevenaar verantwoordelijk voor de bloembollenpresentatie. Zij en de medewerkers ontvingen naast de award, een heerlijke taart en een cheque ter waarde van € 750,00 voor de personeelsvereniging.

Omzet verhoging door goede presentatie en activiteiten
De jury van JUB Holland prees de medewerkers van het tuincentrum voor hun enthousiasme om ieder jaar weer een hele mooie bloembollenpresentatie neer te zetten. “Alle aangeboden presentatiematerialen en ‘Point of Sale’ materialen die de verkoop van het product ondersteunen, worden gebruikt in de bloembollenpresentatie, die óók op een prominente plaats staat. De presentatie wordt goed onderhouden en er wordt zeer regelmatig bijbesteld om deze vol en netjes te houden. Mede door het inzetten van omzet verhogende activiteiten is er de laatste jaren een mooie omzetstijging in de bloembollen bereikt. Tot slot besteden zij ook op de social media kanalen van het tuincentrum aandacht aan bloembollen. Dit alles heeft de jury doen besluiten om hen tot winnaar van de JUB Retail Award uit te roepen”, aldus Jaap-Jan Uittenbogaard.

Trots op medewerkers
Stijn Reintjes is erg blij met de award en de bijbehorende cheque. “Ik ben heel trots op het team! We gaan van het gewonnen bedrag dan ook zeker wat leuks met elkaar doen!”

Voor meer informatie:
JUB Holland
Robijnslaan 43
2211TG Noordwijkerhout
T: +31 (0)252 373762
info@jubholland.nl
www.jubholland.nl