Sunfresh Farms is gekozen tot nationale exporteur van het jaar door Agexport uit Guatemala. De prijsuitreiking vond dit jaar plaats op 9 november en de prijs is de enige in zijn soort.

De Nationale Exportprijs bestaat intussen 30 jaar en belicht de Guatemalteekse export. Dat doen ze door bedrijven te erkennen die hoogwaardige producten en diensten exporteren en innovatie en economische groei stimuleren.

Paul Peterson

Stimulans
Deze prijs is een stimulans die moet zorgen voor continue verbetering. Daarnaast zorgt het voor trots bij de werknemers die er werken. Tenslotte draagt het ook bij aan de economische ontwikkeling van Guatemala. Innovatie, werk, kwaliteit en vooral de passie voor het goed doen van dingen worden beloond. Bedrijven die winnen zijn bedrijven die zich dagelijks inzetten om erkenning te verdienen.

In een bericht op LinkedIn schrijft Peterson dat hij trots is op het Sunfresh Farms Team in Guatemala. Het is volgens hem het resultaat van hard werken en de toewijding van meer dan 900 werknemers die de beste willen zijn.

Voor meer informatie:
Sunfresh Farms
https://sunfresh.store/