Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sunfresh Farms uitgeroepen tot Nationale Exporteur van het Jaar 2023 in Guatemala

Sunfresh Farms is gekozen tot nationale exporteur van het jaar door Agexport uit Guatemala. De prijsuitreiking vond dit jaar plaats op 9 november en de prijs is de enige in zijn soort.

De Nationale Exportprijs bestaat intussen 30 jaar en belicht de Guatemalteekse export. Dat doen ze door bedrijven te erkennen die hoogwaardige producten en diensten exporteren en innovatie en economische groei stimuleren.

Paul Peterson

Stimulans
Deze prijs is een stimulans die moet zorgen voor continue verbetering. Daarnaast zorgt het voor trots bij de werknemers die er werken. Tenslotte draagt het ook bij aan de economische ontwikkeling van Guatemala. Innovatie, werk, kwaliteit en vooral de passie voor het goed doen van dingen worden beloond. Bedrijven die winnen zijn bedrijven die zich dagelijks inzetten om erkenning te verdienen.

In een bericht op LinkedIn schrijft Peterson dat hij trots is op het Sunfresh Farms Team in Guatemala. Het is volgens hem het resultaat van hard werken en de toewijding van meer dan 900 werknemers die de beste willen zijn.

Voor meer informatie:
Sunfresh Farms
https://sunfresh.store/

Publicatiedatum: