Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feteris Plants kiest voor Floricultura rassen

Anthuriumkwekerij Feteris Plants uit Hedel kiest voor rassen van Floricultura. Na een aantal testorders heeft eigenaar Martin Feteris besloten om uitgangsmateriaal van Floricultura op grotere schaal in te zetten als aanvulling op zijn bestaande assortiment. Daarbij is Feteris Plants op zoek naar rassen die zorgen voor een complete range en aantrekkelijk zijn voor de markt.


Niels Kuiper en Martin Feteris bevestigen de samenwerking

Must have voor de markt
"We zijn begonnen met het ras Koro, daarna zijn we met Kardia verdergegaan," vertelt Martin. "Dit ras is een sterke groeier, heeft een volle bladstructuur, grote bloemen en geeft ons als bedrijf een mooie kwaliteitsplant. Het is ook een must have voor de markt met zijn prachtige fel rode bloemen en lange doorbloei tijd. Daarnaast hebben we ook de Alma en de Delicia in ons assortiment."

Langdurige samenwerking
Floricultura en Feteris Plants hebben zich uitgesproken voor een langdurige samenwerking. "Martin Feteris was een van de eerste kwekers die inzag wat de mogelijkheden van het anthuriumras Kardia was", geeft Niels Kuiper, accountmanager van Floricultura aan. "Het ras kenmerkt zich door zijn grote en weelderige helder rode bloemen en is bij uitstek geschikt voor de grotere potmaat."

Voor meer informatie:

Publicatiedatum: