Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maren Schoormans aan de slag bij Normec Groen Agro Control

Maren Schoormans is toegetreden tot het managementteam van Normec Groen Agro Control. In de rol van Business Manager is hij verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van het bedrijf. Maren heeft in de hele tuinbouwsector gewerkt bij bedrijven op gebieden variërend van zaden en biologische producten tot klimaatbeheersing, automatisering en sinds kort kasrobotica.

"Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het marktteam, de klanten en partners. Ik ben enthousiast over het bedrijf, het team en onze missie om bij te dragen aan een veiligere en duurzamere toekomst en het potentieel van mensen te ontsluiten."

Het managementteam v.l.n.r.: André van der Wurff (R&D), Maren Schoormans (business), Jelger de Vriend (managing director), Stefan Broch (kwaliteitsborging), Diana van Lambalgen (financiën), Dirk-Jan Hemmelder (COO) en Hassan El Khallabi (laboratoria)

Normec Groen Agro Control levert analytische diensten voor de landbouw-, tuinbouw- en voedingsmiddelenindustrie, met name op het gebied van veiligheid en kwaliteitscontrole. In Delfgauw en Peru voeren ze laboratoriumanalyses uit voor de tuinbouw, de groente- en fruitindustrie en de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast richt het bedrijf zich op innovatieve onderzoeksprojecten samen met partners. Het bedrijf is lid van Normec Foodcare, een wereldwijde organisatie in de TICC (Testing, Inspection, Certification, Compliance) industrie. Het werkgebied van Normec varieert van (drink)waterkwaliteit, luchtkwaliteit en bodemkwaliteit tot brandveiligheid, voedselveiligheid en managementsystemen.

Voor meer informatie:
Maren Schoormans
Normec Groen Agro Control
+31657597193
[email protected]
www.agrocontrol.nl

Publicatiedatum: