Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heyu Works en OTTO Holding starten samenwerking

Recruitmentplatform Heyu Works en OTTO Holding gaan samenwerken. OTTO Holding is de moederorganisatie van onder andere OTTO Work Force en OTTO Health Care.

OTTO laat weten dat het de start-up Heyu Works financieel gaat ondersteunen voor de volgende groeifase. Via het platform van Heyu Works kunnen professionals meer over hun persoonlijkheid, cognitieve vaardigheden en drijfveren ontwikkelen. Op basis van deze data worden professionals anoniem gematcht met bedrijven en met vacatures van aangesloten bedrijven.

Stip op de horizon: 35.000 actieve professionals
Heyu startte in november 2002 op de Nederlandse markt met haar recruitmentplatform, waarmee het werkzoekende professionals helpt met het vinden van de ideale werkplek. Ook biedt het platform drie gratis assessments aan. Sinds de start hebben 4500 professionals een profiel aangemaakt. Voor eind 2024 wil het bedrijf meer dan 35.000 actieve professionals bereiken. Er is een groot tekort aan hoogopgeleide professionals in sectoren als de Sales, Marketing, Finance en Operations. Ook zijn er veel traineeships in te vullen. Janic Makizodila licht toe: “Precies die professionals willen wij aanspreken. We doen het nu al heel goed in de Randstad maar we willen meer terrein winnen in de rest van Nederland en later ook buiten de Nederlandse grenzen.”

Inmiddels zijn er 27.000 medewerkers actief in heel Europa.


Frank van Gool, CEO van OTTO Holding, en Janic Makizodila, CEO van Heyu Works vieren de investering die OTTO doet in het recruitmentplatform van Heyu Works.

Voor meer informatie:
Otto Workforce
Keizersveld 51
5803 AP Venray
Tel: +31 47 852 9999
[email protected]
www.ottoworkforce.eu

Heyu
Euroweg 20a
3825 HD Amersfoort
Tel: 06-55720537
[email protected]
www.heyu.works

Publicatiedatum: