Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Certhon en DENSO gaan samenwerken in Midden-Oosten en Afrika

Certhon en DENSO gaan hun expertise en netwerken in het Midden-Oosten en Afrika delen. Certhon en DENSO werken sinds 2020 samen, waarbij Certhon tuinbouwkennis en -ervaring heeft en DENSO meer technische expertise en een wereldwijd netwerk inbrengt.

Certhon vertegenwoordigers Damion Schwarzkachel en Don Kester reisden naar Dubai voor de jaarlijkse DENSO MEA distributeursconferentie. Tijdens deze conferentie komen alle distributeurs samen om de strategie te bespreken en updates te ontvangen. Don Kester gaf met een presentatie inzicht in de samenwerking tussen DENSO en Certhon.

"Deze volgende stap in onze samenwerking met DENSO geeft ons de mogelijkheid om dieper in te gaan op de business in deze specifieke regio", legt Don Kester, Business Development Manager bij Certhon, uit. Dankzij deze samenwerking hoopt men op nieuwe kansen in de regio. De commerciƫle coƶrdinatie zal plaatsvinden vanuit het regionale hoofdkantoor van DENSO in Dubai, naast het hoofdkantoor van Certhon in Nederland.

Voor meer informatie:
Certhon
ABC Westland 555
2685 DG Poeldijk
Tel.: +31 174 22 50 80
[email protected]
www.certhon.com

Publicatiedatum: