Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kees van Vliet aan de slag bij Wireless Value

Tholen - Kees van Vliet start vandaag als accountmanager Agri bij Wireless Value. Hij brengt zijn kennis en ervaring van de substraatwereld, plantenopkweek en veredeling mee naar het bedrijf, dat zich specialiseert in draadloze sensoren. "Samen met een gedreven team van specialisten ga ik verder meebouwen aan het succes van deze innovatieve club", aldus Kees.

Datagedreven telen
De afgelopen jaren was Kees bij BASF / Nunems actief in de komkommers. Ook daar speelde onderzoek naar datagedreven telen een belangrijke rol. Een mooie tijd, en nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, waarbij data opnieuw een belangrijke rol inneemt.

"Met een uitgebreide range aan draadloze sensoren maakt Wireless Value de teeltomgeving iedere dag een beetje slimmer", vertelt Kees. "Dat biedt ieder moment meer inzicht in de teelt en maakt het mogelijk betere teelttechnische beslissingen te nemen, met onder aan de streep: een beter resultaat."

Wireless Value bestaat dit jaar 20 jaar en bedient sinds 2008 onder andere de glastuinbouw. Een recente ontwikkelingen van het bedrijf omvat een ventilatie-unit op zonne-energie als uitbreiding op hun bestaande draadloze klimaatsensor. Het zonnepaneel voorziet de ventilator rechtstreeks van stroom, waardoor de temperatuur van de draadloze klimaatsensor niet beïnvloed wordt door zonnestraling. Volgens de producent verbetert dit de nauwkeurigheid van temperatuurmetingen op locaties waar zonlicht de temperatuur van de sensorbehuizing kan beïnvloeden.

Voor meer informatie:
Wireless Value
Waanderweg 30a
7812 HZ Emmen
Mob.: +31 6 411 537 27
Tel.: +31 591 633200
[email protected]
www.wirelessvalue.nl

Publicatiedatum: