Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ISO stelt Sjaak Bakker aan als CCO

Machinebouwer ISO heeft Sjaak Bakker benoemd als CCO voor het doorontwikkelen van internationale groei. De 54-jarige Bakker start per 1 september als Chief Commercial Officer.

Met zijn uitgebreide ervaring wordt Sjaak Bakker bij ISO verantwoordelijk voor de gehele internationale verkooporganisatie, marketing en business development. Sjaak gaat zich bezighouden met het doorontwikkelen en realiseren van ISO’s internationale commerciële strategie.

Sjaak Bakker neemt jarenlange technisch commerciële ervaring mee in zijn nieuwe functie. Zo werkte hij voorafgaand aan ISO onder andere als Managing Director bij Ridder en als Commercieel Directeur bij Flier Systems.

Sjaak Bakker, CCO bij ISO: “Ik kijk ernaar uit de versnelling in de groei van ISO te bestendigen. ISO is een krachtig bedrijf met een zeer innovatief en uitgebreid productportfolio. Dit, samen met de grote vraag naar productieautomatisering vanuit de markt, maakt dat ik enorm veel zin heb in deze mooie uitdaging.”

Wim van der Meyden, CEO van ISO Group BV: “ISO maakt een robuuste groei door en focust op langetermijnrelaties, continue ontwikkeling van slim uitgedachte machines en het bieden van excellente service. De marktkansen zijn groot en benutten we door sterk te focussen op internationalisering, digitalisering en resultaat. Met zijn kennis, persoonlijke drijfveren en ervaring is Sjaak de aangewezen persoon om onze groei verder vorm te geven.”

Voor meer informatie:
ISO Group
[email protected]
www.iso-group.nl

Publicatiedatum: