Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in 90 jaar tijd van installaties op kolen naar duurzame energiebronnen

Verkade Klimaat viert 90-jarig bestaan met open dag

In 1933 begon M.M. (Tinus) Verkade met het leveren van verwarmingsinstallaties op het gemaal in de Broekpolder in Honselersdijk. De bv Verwarmingsinstallatiebedrijf M. Verkade was geboren. In deze tijd was Verkade vooral werkzaam in de tuinbouw, waar de energiebronnen in de loop der jaren veranderden van kolen, naar olie en uiteindelijk naar aardgas.

Tinus’ zoon Martin kwam in 1965 in het bedrijf en realiseerde de nieuwbouw aan de Kerkstraat in Kwintsheul. Onder zijn leiding heeft Martin de afdeling utiliteit, waaronder kantoren, industrie en woningen vallen, opgezet. Met de komst van de gasketel groeide Verkade snel.

Ronald, zoon van Martin, was al vroeg geïnteresseerd in het bedrijf van zijn vader. In 1992 trad hij officieel in dienst. Vanaf dat moment heeft Ronald zich eerst gericht op de uitbereiding van de utiliteit en daarna op de export van de tuinbouw.


Martin en Ronald Verkade

Inmiddels is Verkade Klimaat uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. Vanuit haar nieuwe pand aan de Turfschipper in Wateringen, dat er sinds dit jaar een nieuwe verdieping bij heeft, worden gerichte duurzame oplossingen en slimme technieken in binnen- en buitenland toegepast. In 90 jaar tijd is het bedrijf veranderd van een eenmanszaak naar een bv met meer dan 70 medewerkers.

Open dag
Verkade Klimaat viert dit jubileum met een open dag op zaterdag 23 september a.s. Van 10.00 uur tot 15.00 uur is iedereen welkom op Turfschipper 2, 2292 JA te Wateringen om een kijkje te nemen in het bedrijf. Verkade Klimaat zal hierbij niet alleen haar eigen producten en oplossingen vertegenwoordigen. Diverse leveranciers en installateurs zullen hier hun oplossingen presenteren in de tuinbouwsector, de particuliere woningmarkt en zakelijke en recreatiesector.

Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om informatie te verkrijgen over de carrièremogelijkheden, werk-leertrajecten en stages. Scholieren met een affiniteit met de techniek kunnen beginnen met het ontwikkelen van hun talenten in de Verkade Academy.

Verkade Klimaat nodigt u van harte uit om dit jubileum met haar mee te vieren!

Voor meer informatie:
Verkade Klimaat
Turfschipper 2
2292 JA Wateringen
[email protected]
www.verkadeklimaat.nl

Publicatiedatum: