Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vernieuwde ontvochtingsunit op de markt via BIMCO Holland

BIM Concept heeft haar technische activiteiten, waaronder de levering van ontvochtigers, overgedragen aan BIMCO Holland. Tegelijk met deze stap lanceert het bedrijf het nieuwste type ontvochtingsunit in de markt: de BIMCO-5E.

BIMCO Holland zal zich verder toeleggen op de ontwikkeling en distributie van ontvochtigers en overige technische installaties voor de glastuinbouw. Door deze overdracht kunnen beide bedrijven zich volledig richten op hun eigen kernactiviteiten.


De BIMCO-5E

Energiebesparing
De nieuwe BIMCO-5E helpt telers hun teeltfaciliteit te ontvochtigen en energie te besparen. Dat kan omdat telers, door het gebruik van de ontvochtigingsunit, hun ramen en schermen dicht kunnen houden. Ze behandelen vochtigheid van binnenuit.

In vergelijking met verwarmen en ventileren kan het isoleren van de kas en het gebruik van de BIMCO-5E om de luchtvochtigheid in de kas 's nachts beheersen tot 50% energie besparen, ziet men bij BIMCO Holland.

Het nieuwste type van de ontvochtigingsunit kan een luchtflow genereren tot wel 6400 kuub lucht per uur. De ontvochtigingscapaciteit is 720 liter vocht per dag. De vernieuwde unit verbruikt 5 kW elektriciteit per uur. EIA & EHG-subsidie krijgen voor aanschaf van de unit is mogelijk. Deelfinanciering is mogelijk.

Voor meer informatie:
BIMCO Holland
Merenweg 7
2665 KM Bleiswijk
Tel.: +31 (0)6 42204984
[email protected]
www.bimcoholland.nl

Publicatiedatum: