Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Salvia Magical Serie bloeit vroeg en met direct al veel volume op de pot"

Tholen - Volgende week staan tijdens de FlowerTrials meerdere noviteiten in de spotlight. Zo ook op de nieuwe locatie bij Kolster. Twee van deze noviteiten, de Salvia Magical Loire en de Salvia Magical Amazone zijn de nieuwste aanwinsten van Magical Garden Plants, die met dit mooie weer nu al volop staan te schitteren bij teler Aron Heykoop van Seasons Favorits in Boskoop.

Aron Heykoop op zijn tuin tussen de Salvia's Magical Loire

Aron is er enthousiast over. "Het leuke is dat het een serie is met verschillende kleurtjes. Het zijn vroege bloeiers en alle kleuren groeien tegelijk goed uit met direct al veel volume op de pot. Ik kan nu mixkarren maken, oftewel de klant in een keer verschillende kleuren bieden."Pastelkleuren
Bijzonder zijn ook de pastelkleuren, die momenteel trendy zouden zijn. De Salvia Magical Amazone is een compacte plant met heldergroen blad en lieflijk roze bloemetjes. De Salvia Magical Loire springt in het oog met haar lichtpaarse/lila bloemen. Ook deze noviteit is mooi compact en heeft heldergroen blad.De twee nieuwe Magicals zijn onderdeel van de nieuwe serie Salvia’s in de bijzondere kleuren: perzikoranje, rood, roze, wit, fuchsia en wit met roze, zachtroze, paars, lila en pasteloranje.

De Salvia Magical Loire en Amazone zijn te zien en bestellen bij Seasons Favorits en van 13 tot en met 16 juni a.s. op de FlowerTrials bij Kolster.

Voor meer informatie:
Kolster B.V.
+31 (0)172 218 197
www.kolster.nl