Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Michael Penzkofer manager Duitsland

Delphy start Delphy Germany

Delphy heeft de ambitie om haar markt in Duitsland verder uit te breiden. Delphy is al actief op de Duitse markt op het gebied van zachtfruit, sierteelt, open en gesloten groententeelt. Met de start van Delphy Duitsland wil Delphy het marktaandeel in Duitsland verder vergroten.

Als belangrijke eerste stap heeft Delphy een nieuwe manager aangenomen, die het team gaat opzetten en begeleiden: Michael Penzkofer. Michael werkt sinds mei 2023 bij Delphy als hoofd van Delphy Duitsland. Hij studeerde tuinbouw en promoveerde in tuinbouwwetenschappen aan de Leibnitz Universiteit Hannover. Tijdens zijn studie en zijn stage als hovenier ontdekte hij de grote veelzijdigheid van de tuinbouw en ontwikkelde Michael een interesse in het werken met en voor planten. Aan het begin van zijn professionele carrière richtte hij zich daarom op plantenveredeling, omdat dit vak alle thema's rondom planten verbindt. Vervolgens had Michael leidinggevende functies in de productie van planten en in teeltadvies. Zijn expertisegebied is kruiden en vaste planten.

Michael is 38 jaar oud, getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Zuid-Duitsland in de buurt van Augsburg.

Voor meer informatie:
Delphy
www.delphy.nl 

Publicatiedatum: