Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jansen’s Overseas neemt handelsactiviteiten voorjaarbloeiers over van Deleeuw Flowerbulb Group

Met ingang van heden gaan Jansen’s Overseas  uit Noordwijkerhout en Deleeuw Flowerbulb Group uit Sassenheim nauw samenwerken in de handel van ‘voorjaarbloeiers’. Op termijn zal Deleeuw Flowerbulb Group haar exportactiviteiten beëindigen en is in het kader van continuïteit voor haar klanten op zoek gegaan naar opvolging. Om alle relaties in de toekomst hetzelfde kwaliteitsniveau alsmede dezelfde service te bieden, is er een verregaande samenwerking met Jansen’s Overseas  gestart.

Deze samenwerking betekent dat de volledige werkzaamheden vanaf oogst 2023 worden uitgevoerd cq overgenomen door Jansen’s Overseas. Voor de export van de leliebollen werd afgelopen maand reeds een samenwerking beklonken met De Jong Lelies Holland.

“Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke relaties en een hoog service niveau”, aldus Hans Oudshoorn. “Wij zien Jansen’s Overseas dan ook als de ideale opvolger om de relaties van Deleeuw Flowerbulb Group goed te blijven bedienen.” Naast de continuïteit biedt deze samenwerking ook de mogelijkheid om een breder assortiment bloembollen geleverd te krijgen. Dennis van der Krogt van Jansen’s Overseas: “Voor Jansen’s Overseas betekent dit een mooie verbreding van haar klantenkring, een uitdaging die goed aansluit op onze ambities.”

Voor meer informatie:
Nico van ’t Wout
Deleeuw Flowerbulb Group b.v.
[email protected]

Publicatiedatum: