GTC+ en Alfa Accountants en Adviseurs in Bleiswijk en Aalsmeer gaan regionaal samenwerken

GTC+ en Alfa Accountants en Adviseurs in Bleiswijk en Aalsmeer gaan regionaal samenwerken, meldt GTC+. Door de samenwerking kunnen ondernemers in de tuinbouwsector niet alleen profiteren van onder andere specifieke fiscale, bedrijfskundige en juridische kennis; zij krijgen ook advies om efficiënt en kosteneffectief te werken via supply chain management oftewel het beheren van alle stappen in het proces van grondstoffen tot eindproduct en levering. Dit vanuit een duurzame visie, dus toekomstgericht, meldt GTC+. 

Eerder dit jaar is de samenwerkingsovereenkomst getekend en hebben GTC+ en Alfa lokaal hun krachten gebundeld. De focus van de samenwerking ligt op de onderwerpen duurzaamheid, ketenoptimalisatie, strategie en de interne organisatie.


Joost Hoogendoorn en Moniek van de Put tekenen de overeenkomst.

“Er is heel veel aan de hand in de sector: van verduurzaming, energietransitie, nieuwe vervoersmodaliteiten tot aan verplichte milieurapportages. Die complexe zaken helder uitleggen en daarbij de ondernemer helpen, dat kan nu nóg beter door de nieuwe samenwerking”, aldus Moniek van de Put, managing-partner bij GTC+.

Ook Joost Hogendoorn, teamleider van het bedrijfskundig team van Alfa in Bleiswijk en Aalsmeer onderstreept dit: “We zien dat onze klanten steeds meer te maken krijgen met regels, crisissen en snel opvolgende innovaties. Hoe blijf je dan scherp en hoe maak je dan de juiste keuzes? Daarvoor heb je een netwerk nodig van bedrijven, die je hierbij verder kunnen helpen. Door onze regionale samenwerking met GTC+ kunnen we dit proces nog meer begeleiden en ondersteunen voor onze klanten.”

De komende periode organiseren GTC+ en Alfa onder meer gezamenlijke lokale bijeenkomsten voor klanten en relaties. Op www.alfa.nl/bleiswijk , www.alfa.nl/aalsmeer  en www.gtc-plus.com  is  meer informatie te vinden. Ook wordt de informatie via social media gedeeld: https://www.linkedin.com/company/green-team-consultancy-/, https://www.linkedin.com/company/alfa-accountants-en-adviseurs-bleiswijk/ en https://www.linkedin.com/company/alfa-accountants-en-adviseurs-aalsmeer/.

GTC+
Met meer dan 150 jaar gezamenlijke ervaring, ondersteunt GTC+ bedrijven in de land- en tuinbouwsector. GTC+ zet hun expertise en wereldwijde netwerk in om bedrijven te vernieuwen op strategisch, tactisch en operationeel niveau en om ze groener en winstgevender te maken.

Met de individuele talenten, expertise, ambities, leiderschap en ondernemerschap van de 10 partners, ondersteunen ze elkaar en dragen ze bij tot de ontwikkeling van de klanten. De expertise gebieden zijn vooral ‘Supply Chain’ en ‘Duurzaamheid’.

Alfa Accountants en Adviseurs
Alfa is een netwerk van kantoren met specialisten die te herkennen zijn aan hun ondernemende instelling. Intrinsiek gedreven om een ondernemer en zijn onderneming in staat te stellen gas te geven en bij te sturen. Vanuit een visie dus toekomstgericht en met oog wat echt telt. Met meer dan 30 kantoren en 1100 medewerkers is er altijd wel een kantoor in de buurt. Kortom: ‘Overal dichtbij’.

Voor meer informatie:
GTC+
Achterweg 65
1424 PP De Kwakel
Tel: +31 6 22 79 79 05 
moniek@gtc-plus.com 
www.gtc-plus.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.