Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

40 Decorumkwekers bijgepraat op Energiemiddagen

Op 11 en 18 april kwamen in totaal zo'n 40 Decorumkwekers bij elkaar tijdens de, door AAB georganiseerde, Energiemiddagen.

E-boilers, kernenergie, zonne-energie, windenergie, Co2, restwarmte en warmtepompen. Zo maar een greep uit de vele onderwerpen die tijdens de informatiebijeenkomsten aan bod zijn gekomen. Onder de vakkundige leiding van Erik Bax, adviseur energie en Co2 emissie, waren de aanwezige kwekers urenlang geboeid met elkaar in gesprek over alles wat raakvlakken heeft op het gebied van energie.

"Om onze leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ins&outs op het gebied van energie zijn we terecht gekomen bij AAB, een gerenommeerd en bekend adviesbureau voor onder andere allerlei energievraagstukken. Diverse van onze leden zijn reeds klant bij AAB voor o.a. strategisch en tactisch advies," aldus Decorum.

Erik Bax: ‘’We werken dagelijks voor onze klanten aan energievraagstukken in het kader van de energietransitie binnen de sector. We vinden het belangrijk om deze kennis over te dragen en ondernemers bewust te maken van datgene wat er speelt op het gebied van energie en welke concrete stappen men zelf kan nemen’’.

Bron: Decorum 

Publicatiedatum: