Pondera Geo Energy sluit aan bij Geothermie Nederland

Pondera Geo Energy is lid van Geothermie Nederland. Joep Beijer heeft binnen Pondera Geo Energy veel ervaring in het uitvoeren van boorprojecten en beantwoordt vier vragen over het lidmaatschap.

Joep Beijer van Pondera Geo Energy

Wat voor organisatie is Pondera?
Pondera is een groeiend internationaal adviesbureau en ontwikkelaar die zich inzet voor diverse en uitdagende projecten in de energietransitie. De organisatie is actief tijdens de hele ontwikkeling van een duurzaam project, van haalbaarheidsstudie tot bouw, beheer en onderhoud en van abstract en strategisch tot concreet en technisch. "Denk daarbij aan grootschalige projecten in Nederland en in Noord- en Zuidoost-Azië op het gebied van zonne-energie en windenergie op zee en land." In Nederland is Pondera toonaangevend en ook internationaal zijn de ambities groot. Pondera is een jonge en snelgroeiende onderneming met circa negentig medewerkers wereldwijd, waaronder zeventig medewerkers in Nederland.

Wat doet Pondera Geo Energy op het gebied van geothermie?
Pondera Geo Energy is onderdeel van Pondera. Pondera Geo Energy ziet een aanzienlijke rol voor geothermie weggelegd in de energietransitie. Met het aanbieden van geothermie als additionele service is Pondera in staat de volledige commerciële scope van duurzame energie aan te bieden. Pondera Geo Energy beschikt over de expertise om initiatiefnemers te ondersteunen bij het opzetten en realiseren van geothermieprojecten. Daarnaast ontwikkelt en investeert Pondera Geo Energy zelf in duurzame energieprojecten.

Waarom is Pondera Geo Energy lid van Geothermie Nederland?
Met de oprichting van Pondera Geo Energy kan Pondera het pallet aan duurzame energieoplossingen (naast zon en wind) verder uitbreiden met geothermie. Daarnaast houdt Pondera Geo Energy zich bezig met het ontwikkelen van energieopslag projecten.

Wat zijn de verwachtingen van Geothermie Nederland?
Geothermie hoopt een belangrijke rol te gaan spelen in de energietransitie. Geothermie Nederland – met de belangrijkste stakeholders als leden – wordt gezien als de vertegenwoordiger van de Nederlandse geothermische markt zowel voor industriële klanten als overheidsinstellingen. Er wordt uitgekeken naar het gezamenlijk verder ontwikkelen en professionaliseren van deze markt.

Bron: Geothermie Nederland 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.