Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trade Fair Broodfabriek voor herhaling vatbaar

Tholen - In de Broodfabriek in Rijswijk kwam de handel afgelopen twee dagen bijeen om het actuele aanbod kamerplanten en tuinplanten te bewonderen. Daarnaast is het een netwerkbijeenkomst veel teelt en handel en wil men van elkaar horen hoe de vlag erbij hangt.


Van linksboven mee met de klok: Bianca van Schie van Gebr. Valstar presenteert de nieuwe brand 'Rythm of Nature'; Willem Jongenotter met een nieuw rek planten waar het huisdier gek op is; Heleen en Rianne van Kwekerij Wilbert de Rijke presenteren de potranonkels in een nieuwe hoes; en Chris Kester van Laguna

En dat is, ogenschijnlijk althans, prima. Weliswaar is het nog geen voorjaar om door een ringetje te halen, maar in feite moet die nog beginnen. Ook is er handel, in de zin dat de vraag behoorlijk is en prijzen voor de meeste producten goed. De phalaenopsis doet het goed en de hoop is natuurlijk dat hier de komende tijd echt verdiend gaat worden, maar ook in andere (warme) teelten merkt men het effect van een beperkter aanbod en niet tegenvallende vraag. Hoge inflatie of anders consumentenvertrouwen ondermijnende factoren hebben, bij ons in onze buurlanden, vooralsnog geen groot effect.

Even wennen is de locatie, maar onder de standhouders en bezoekers werd deze prima gewaardeerd. Ruim opgezet, een beetje donker maar wie een beetje vertrouwd is met het veilinggebouw voelt dat als thuis, en voor de organisatie zelf was het ook wel eens lekker niet te hoeven opbouwen of zich druk te maken om catering of logistiek. Bovendien schijnt het qua kosten, zo hebben we uit betrouwbare bron vernomen, zelfs iets goedkoper te zijn.

Maandag volgt op de deze plaats een uitgebreide fotoreportage.