Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ReyTec gaat ‘The Green House’ verplaatsen naar Barneveld

ReyTec Innovation Projects in Honselersdijk heeft een bijzondere opdracht binnengehaald. Het Westlandse bedrijf mag de voormalige kas van het Floriadeterrein in Almere, het zogeheten Green House, gaan verplaatsen naar de nieuwe eindbestemming in Barneveld.


Raymond Mauritz mag The Green House van De Floriade Expo 2022 demonteren en wederopbouwen

The Green House bekleedde tijdens de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 (14 april tot en met 9 oktober 2022) de functie van tentoonstellingsruimte voor innovaties en producten uit de glastuinbouw. De kas heeft een afmeting van zo’n 10.000 m2 en is maar liefst 14 meter hoog.

Nieuwe eigenaar
De nieuwe eigenaar van The Green House is Midden Nederland Hallen (MNH) in Barneveld, een locatie voor beurzen, congressen, bedrijfsfeesten en evenementen. Het bedrijf ziet mogelijkheden met The Green House en gaat de kas onder meer inzetten als entreehal en kenniscentrum. Ook wordt het een foyer voor evenementen en een theater van het bekende productiebedrijf Studio100.

Demontage gestart
Voor het demonteren en verplaatsen naar een nieuwe bestemming kwam MNH bij Raymond Mauritz van ReyTec in Westland terecht. "We zijn in Almere reeds gestart met het demonteren van de kas", zegt Honselersdijker Mauritz. "De verwachting is dat dit traject eind maart is afgerond. Rond juli/augustus starten we vervolgens met de wederopbouw. Die zal zo’n vijf maanden in beslag nemen. Dan praat ik over de aanleg van de fundatie, bouw, inrichting, opbouw foyer, decor etc. Waarom wij door de opdrachtgever zijn uitgekozen? Ik denk omdat wij complexe projecten als een uitdaging zien, dan staan wij in onze kracht. We ontzorgen de klant daarbij volledig, zodat hij er zelf geen omkijken naar heeft."

Voor meer informatie:
ReyTec
Bospolder 2A
2675 BL Honselersdijk
+31 (0)174 247 490
[email protected]
https://reytec.eu/ 

Publicatiedatum: