Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dromen van het voorjaar met Dreameria

Het seizoen van Armeria Dreameria is van start gegaan. Deze kleurrijke, vaste plant is vanaf heden beschikbaar bij IJzelenberg Plants, FN Kempen en Van Woudenberg Tuinplanten.

Pompon bloemen 
Tegelijkertijd met de eerste zonnestralen is ook Armeria Dreameria weer beschikbaar. Deze winterharde tuinbloeier zorgt jaar in jaar uit voor kleur in de tuin. Haar pompon-vormige bloemen steken sterk af tegen het frisgroene, sterke blad en zijn een traktatie voor bijen en vlinders.

Dreameria is in drie variëteiten beschikbaar: Dream Clouds (wit), Daydream (hard roze) en Sweet Dreams (lila roze).   

Lang plezier 
Armeria Dreameria is een vaste plant die in bloei komt in het vroege voorjaar en tot laat in de herfst nieuwe bloemen blijft maken. Daarnaast is Dreameria extreem winterhard, ze weerstaat temperaturen van maar liefst -30 ⁰C en blijft daarnaast ook groen in de winter. De plant kan zowel in een pot op het terras, als in de vollegrond geplant worden. In de vollegrond zal zij na een tijd uitgroeien tot heuse bodembedekker.  

De vrolijke bloeier wordt de komende tijd o.a. gepromoot in het televisieprogramma de Grote Tuinverbouwing. Dreameria®wordt in Nederland door een drietal kwekers geteeld: IJzelenberg Plants (12cm), FN Kempen (15cm) en Van Woudenberg Tuinplanten (17 en 19 cm). Het actuele aanbod vindt u in Floriday, Dreameria is een product van veredelaar Florensis.  

Bron: Pull Position  

Publicatiedatum: