Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

25 jaar TST in foto's: "​We kochten een paar trappen, wat gereedschap en een 10 jaar oude Opel Kadett"

Dit jaar bestaat TST officieel 25 jaar. Een moment voor het bedrijf om even terug te kijken naar de afgelopen jaren en een blik op de toekomst te richten.

Op 15-jarige leeftijd begon Wil Bakker in de kassenbouw. Na een aantal jaar en 150 hechtingen verder begon hij in april 1990 voor zichzelf. W. Bakker Kassenbouwbedrijf werd opgericht. In 1997 is het idee van TST ontstaan. Na avonden brainstormen was de ANWB iets dat steeds terug kwam, dat was iets magisch. 25 jaar later heeft men inmiddels meer dan 900 hectare in onderhoud en een mooie groep vakmensen. 


Eerste eigen klus voor Kees Greeve in 1991: "​We kochten een paar trappen, wat gereedschap en een 10 jaar oude Opel Kadett."


Dries Voois kwam erbij in 1995. Vandaag de dag is hij nog steeds onderdeel van het team. 


In 1996 werd een diploma voor het verwijderen van asbest behaald en er werd een bedrijf voor opgericht. Ook beglaasde men de gevels voor Henry van der Lans en hadden ze nog een bouwploeg lopen voor Kees Greeve.  


Begin 1998 stuurde men een mail naar 13.000 tuinders. Er bleven uiteindelijk 25 klanten over. Het eerste contract werd afgesloten in De Lier bij Hans Broekhuizen. TST B.V. was een feit. 


In 2018 kwam zoon Rody Bakker in dienst. Een aantal jaar werkte hij als servicemonteur in de buitendienst en later op kantoor. 2018 was ook het jaar van de lancering van de TST App. 

In 2020 volgde ook zoon Thom Bakker.

Bekijk hier de hele fototerugblik waarin ook wordt stilgestaan bij de oprichting van GTH, TSH en TST Horti Solar Projects.

Voor meer informatie:
TST
Vlotlaan 176
2681 TV Monster
+31 (0)174 28 06 46
[email protected] 
www.totaalservicetuinbouw.nl/ 

Publicatiedatum: