Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inholland Academy biedt training Flori Footprint Tool

Greenhouse Sustainability en Simapro lanceerden afgelopen jaar de Flori Footprint Tool voor nauwkeurige footprintberekeningen op bedrijfs- en productniveau. Om zeker te zijn van een snelle start biedt Inholland Academy nu de praktijkgerichte module Flori Footprint Tool aan. Daarbij wordt extra informatie gegeven over de inhoud van een levenscyclusanalyse (LCA), wordt geleerd hoe de tool op een efficiënte manier gebruikt kan worden en hoe de resultaten ingezet kunnen worden voor verduurzaming.


Sandra Uitenbroek-van Schie en Martijn Haas van Inholland Academy

STAP-subsidie
De module Flori Footprint Tool bestaat uit drie bijeenkomsten van 18.00 tot 22.00 uur, waarvan één op locatie in Den Haag. Om deel te nemen aan deze module heb je een account in de Flori Footprint Tool nodig. Deze is te verkrijgen via Greenhouse Sustainability. De training komt in aanmerking voor STAP-subsidie, waarmee bij tijdige aanvraag bijna het hele bedrag van de module kan worden vergoed. Na het doorlopen van de training weten deelnemers precies wat een footprint is, hoe de Flori Footprint Tool werkt, hoe de juiste data op een efficiënte wijze kunnen worden verzameld en hoe de resultaten ingezet kunnen worden voor verduurzaming.

Klik hier voor meer informatie over de training

Publicatiedatum: