Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Queen Genetics breidt uit in Noord-Amerika

Queen Genetics is de afgelopen jaren gegroeid, niet alleen in assortiment maar ook in omvang. Onlangs heeft men het bedrijf uitgebreid en een vestiging in Noord-Amerika geopend. In onderstaand artikel vertelt Christian Nissen, directeur van het pas opgerichte Queen Genetics Canada Inc. en Queen Genetics USA Inc. er meer over. 


Christian Nissen

Levering op maat in Noord-Amerika
Vanuit het kantoor en de organisatie in Ontario worden Noord-Amerikaanse klanten efficiënte en op maat gemaakte oplossingen geboden voor de assortimenten kalanchoë, vetplanten en euphorbia's. "Met deze nieuwe uitbreiding kan Queen Genetics een flexibele en klantgerichte service bieden die zich uitstrekt via talrijke toegangspoorten in de VS en Canada. Er worden binnen het bedrijf meerdere waardetoevoegende activiteiten ontplooid, van de productie van stekken in Turkije en Vietnam, R&D en gewasexperts in Denemarken tot aan conforme lokale import en efficiënte distributie en klantenservice in de VS en Canada."

"Door uit te breiden naar Noord-Amerika hebben we ervoor gezorgd dat er bij alle waardetoevoegende activiteiten een Queen-professional betrokken is bij elke fase van de toeleveringsketen. Dit doen we, omdat we ernaar streven onze Noord-Amerikaanse klanten een voortdurend geoptimaliseerd assortiment aan te bieden, samen met de nieuwste R&D en productspecifieke, technische ondersteuning. Met onze Noord-Amerikaanse onderneming hebben we geïnvesteerd in onze capaciteiten en daarop voortgebouwd. We denken dat we met onze klantgerichte en gefocuste strategie een robuuste en belangrijke positie op de markt kunnen vasthouden."

Digitaal platform geeft telers onbeperkt en op maat toegang
Queen Genetics beweegt zich ook in de richting van een meer gedigitaliseerde manier van omgaan met producten en klanten. Digitalisering heeft altijd een essentiële rol gespeeld bij het optimaliseren van de productiefaciliteiten en werkwijze van Queen Genetics. Het ontwikkelingsteam heeft altijd aandacht voor nieuwe initiatieven en verbeteringen. "Op dit moment heeft onze online portal, SmartGrower, bewezen grote waarde toe te voegen voor onze klanten wereldwijd. Het SmartGrower-portaal is onlangs op volle schaal gelanceerd in Noord-Amerika. Wij geloven dat een digitaal portaal, dat de behoeften van professionele telers vastlegt, van grote waarde zal zijn voor ons en voor onze klanten in de toekomst."

Met SmartGrower kunnen klanten onbeperkt toegang krijgen tot eigen teeltinformatie, productgerelateerde informatie, afbeeldingen en een intuïtief bestelsysteem. "Het platform maakt het mogelijk om alle informatie en materiaal op één plaats te vinden, met behulp van een aangepaste login. Het geïntegreerde bestelsysteem biedt toegang tot realtime gegevens, beschikbaarheid op korte termijn en reeds geplaatste bestellingen voor een snel en betrouwbaar overzicht van alle actieve bestellingen. Klanten kunnen 24/7 zonder hulp nieuwe orders bekijken, wijzigen en plaatsen. Het doel van SmartGrower is om bij te dragen aan meer waarde, eenvoudige technische kennisdeling en betere ondersteuning."

Voortdurend nieuwe kwaliteitsnormen stellen
Queen Genetics heeft meer dan 50 jaar ervaring binnen de sector. De afdeling R&D zet voortdurend nieuwe marktstandaarden voor innovatieve variëteiten, de gewaskwaliteit en teeltomstandigheden. Zij zijn verantwoordelijk voor grondstoffen, kwaliteitscontroles, testen en de implementatie van nieuwe planttechnologie. Al bijna 20 jaar veredelt het team op ethyleenresistentie, wat resulteert in een snellere verkoop en minder afval. Retailers, groothandelaren en tuincentra in Europa die Queen-producten verkopen, hebben een stijging van de winkelverkoop gezien van 25% en een vermindering van het afval met 50%.

"Tijdens het vervoer en ook wanneer ze in de retail naast groenten en fruit worden geplaatst, gaan ethyleengevoelige bloemen dicht zitten en verwelken ze zelfs. Bij Queen Genetics-variëteiten gebeurt dat niet. De bloemen blijven langer mooi, open en vers, waardoor de consument eerder geneigd is ze te kopen. Het vermindert afval en maakt het een duurzamere bloemenkeuze."

Meer dan een gewone leverancier van stekken
Queen Genetics is trots op de gezonde stekken die ze leveren, met betrouwbare teeltinstructies en professionele ondersteuning aan telers uit meer dan 75 landen wereldwijd. "We zijn niet alleen een betrouwbare leverancier van stekken van kalanchoë, succulent en tiara euphorbia. We bieden wekelijks logistieke oplossingen op maat, we delen technische kennis en bieden verkoopondersteuning op maat, op basis van de behoeften en vereisten van de faciliteiten van onze klanten. Wij hebben hooggekwalificeerd personeel in dienst voor alle kerngebieden, zoals plantenvermeerdering, teelt, verkoop en marketing. Daarom zijn al onze genetica grondig getest in onze eigen productieomgeving en in een commerciële context, zodat we kunnen instaan voor onze kwaliteit." Queen Genetics wil de waarde van elk afzonderlijk product verbeteren door waarde toe te voegen in hun hele toeleveringsketen. "We zullen altijd proberen ervoor te zorgen dat telers, retailers en consumenten een fantastische ervaring in hun contact met Queen Genetics."

Voor meer informatie:
Queen Genetics
A/S Knud Jepsen
Skanderborgvej 193
DK-8382 Hinnerup, Denemarken
[email protected] 
www.queengenetics.dk

Publicatiedatum: