Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designstar in handen nieuwe eigenaren

Met terugwerkende kracht hebben Leo van Antwerpen en Hendrik van Beek Designstar overgenomen. Vanaf 1 juli 2022 is Designstar geen onderdeel meer van de Starre Group en heeft men afscheid genomen van oud aandeelhouders Bart en Bert  van der Starre.


Leo van Antwerpen en Hendrik van Beek

Leo van Antwerpen (44 jaar) is zijn loopbaan ruim 23 jaar geleden begonnen bij Van der Starre in Boskoop. In maart 2012 heeft hij de overstap gemaakt naar Designstar en sindsdien is hij eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie.

Hendrik van Beek (44 jaar) is bijna 12 jaar in dienst bij de Starre Group als Financieel Manager. Hij zal de komende tijd zijn werkzaamheden bij de Starre Group afbouwen en wordt als Financieel directeur bij Designstar verantwoordelijk voor Financiƫn, Personeel en ICT.

Designstar is een professioneel en ambitieus bedrijf dat tegen de economische ontwikkelingen in is gegroeid en zich heeft ontwikkeld tot een serieuze speler in de groensector. Inmiddels bestaat het team van Designstar uit meer dan 30 betrokken en enthousiaste werknemers. Sinds oktober 2021 is men verhuisd naar een vernieuwd kantoorpand in Zoetermeer, alwaar zich ook de productie bevindt.

Voor meer informatie:
Designstar B.V.
Kryptonstraat 15
2718 TD Zoetermeer
+31 (0)172 210181
E: [email protected]   
www.designstar.nl 

Publicatiedatum: