Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Euroveiling lanceert geavanceerde klokkenwand met haarscherpe LED-technologie

Sierteeltveiling Euroveiling is 2023 gestart met de indienstname van de multifunctionele LED-wand van 75m² waarop hun vijf klokken weergegeven worden. De zaalkopers genieten nu van de voordelen, zoals perfecte beeldkwaliteit, verbeterde koopervaring, flexibiliteit in lay-out en geïntegreerde weergave van productfoto’s. Aucxis stond in voor het design en de installatie van de klokkenwand.

Vanuit het voortdurend streven naar verbetering van haar veilinginfrastructuur en veilproces koos Euroveiling ervoor om haar verouderde klokkenwand te vervangen door een multicolour LED-wand. Dankzij de modernisering gaat niet enkel het koopcomfort van de zaalkopers omhoog; de klokkenwand is ook inzetbaar voor andere doeleinden, zoals het afspelen van presentaties en video’s.  

Daarbovenop was ook de eindeloze flexibiliteit van de LED-wand een argument van Euroveiling om voor LED-technologie te kiezen. “Wij werkten samen met de klant een basislay-out uit, maar de veiling kan nu in alle vrijheid aan de slag met onze LED Designer-software om de weergave naar wens aan te passen,” legt E-Trade accountmanager Steff Lyssens uit.  

Sim Echelpoels, Commercieel Directeur Euroveiling: “De nieuwe LED-wanden zijn een enorme verbetering. Iedereen is fan van de nieuwe look & feel en verbeterde veilervaring! Tot nu toe hebben we enkel positieve reacties ontvangen en we zijn er zeker van dat dit niet zal veranderen." 

“Dankzij de modulaire opbouw van de wand en de ervaring van ons deskundig team is de installatie vlot verlopen en vormen de vijf individuele wanden een esthetisch mooi geheel”, besluit Steff Lyssens. “LED-klokkenwanden gaan bovendien jarenlang mee zonder kwaliteitsafname en zijn zo goed als onderhoudsvrij.”

bron: Euroveiling

Publicatiedatum: