Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Tuijl presenteert nieuwe huisstijl

Al langere tijd liep Van Tuijl rond met het idee de uitstraling van het bedrijf een make-over te geven. Het moest allemaal een stukje duidelijker en meer internationaal herkenbaar, daarnaast mocht het eigenlijk ook wel een tikkie frisser en moderner.

"Van Tuijl is een fabrikant van spuitgietproducten en levert een breed assortiment verpakkingen voor de tuinbouw. Dit assortiment is echter zo groot geworden, dan het 'pot-trays-sticks'-verhaal de lading niet meer goed dekte", vertelt Frits van Duijn, international sales manager bij het bedrijf. "Het idee voor de nieuwe uitstraling hangt dan ook nauw samen met het herstructureren en positioneren van ons aanbod naar buiten toe."

Concreet betekende dit dat het assortiment werd onderverdeeld in drie segmenten: Boomkwekerij, Sierteelt en Zachtfruit. De drie kleuren onder het molentje staan voor deze drie marktsegmenten. De molen zelf heeft twee redenen: enerzijds is het een verwijzing naar de oorsprong van het bedrijf 'bij de molen' in Brakel, anderzijds is het internationaal gezien een stukje herkenning: 'wij zijn een Nederlandse bedrijf'. De slogan 'Supports your growth' vat tot slot samen wat men in de kern doet, namelijk telers van A tot Z faciliteren.

Op de beurs in Essen (hal 3, stand 3C20) wordt de nieuwe huisstijl gepresenteerd. Naast de nieuwe website en het aangepaste logo op alle mogelijke punten - bedrijfspand, auto's, kleding etc - zullen bezoekers ook onthaald worden op een nieuwe beursstand en een nieuwe catalogus.

De nieuwe website gaat binnenkort online.

Voor meer informatie:
Van Tuijl Haaften BV 
Hertog Karelweg 25
4175 LS Haaften
Tel.: +31 (0) 657351255
[email protected]
www.vth.nl