Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Metazet FormFlex produceert 1000e Trike

Metazet FormFlex uit Wateringen produceerde haar 1000e Trike. Oorspronkelijk werd deze elektrotrekker ontwikkeld voor gebruik bij Nederlandse glastuinbouwbedrijven. Inmiddels worden de voertuigen wereldwijd ingezet en doen ze dienst binnen meerdere sectoren, waaronder de zorg, gemeenten, industrie en kantoren. Het bedrijf bedient met deze Trikes ruim 400 bedrijven in 30 landen.

Metazet Formflex heeft jarenlange ervaring op het gebied van intern transport en ontwikkelt geschikte voertuigen voor diverse toepassingen. Omdat het bedrijf het volledige ontwerp-, ontwikkelings- en productieproces in eigen beheer heeft, is het in staat om naast het reguliere aanbod ook mobiliteitsoplossingen te leveren voor specifieke situaties.

“Wat ooit begon binnen de glastuinbouw, is uitgegroeid tot het aanbieden van mobiliteitsoplossingen voor meerdere sectoren. Redenerend vanuit de tuinbouw ontwikkelden we krachtige en robuuste modellen die wel tegen een stootje kunnen en tegelijkertijd compact zijn, waardoor ze ook in kleine ruimtes wendbaar zijn. Dit blijken producteigenschappen waar andere sectoren ook baat bij hebben als het gaat om intern transport. De productie van de 1000e Trike is een mijlpaal die we niet ongezien voorbij willen laten gaan”, aldus Wilfred Lange van Metazet FormFlex.

Trike-1000 Speciale 1000e editie, de Gouden Trike

Gouden Trike winnen tijden vakbeurs IPM
Van 24 tot 27 januari 2023 is Metazet FormFlex aanwezig op de vakbeurs IPM in Essen. In de stand zijn verschillende Trike-modellen te bekijken en zijn er specialisten aanwezig om in gesprek te gaan over het gebruik van de elektrotrekkers. Ter ere van het ‘jubileum’ is er een speciale editie uitgebracht, de Gouden Trike. Deze wordt verloot onder geïnteresseerde stand bezoekers. Tevens demonstreert het bedrijf tijdens de beurs het Hanging Basket systeem met geïntegreerd water by weight systeem van OASIS. Metazet FormFlex is aanwezig in Hal 3 op stand nummer 3A36.

Voor meer informatie:
Metazet FormFlex
De Lierseweg 6
2291PD Wateringen
+31 (174) 22 58 22
[email protected]
www.metazetformflex.nl/nl/ 

Publicatiedatum: