Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans Martin nieuwe directeur tuinbouw bij Eurofins

Op 1 oktober 2022 is Hans Martin gestart als Managing Director Horticulture bij Eurofins. Hierodnder stelt hij zichzelf voor.

"De afgelopen tien jaar heb ik in de Nederlandse industrie gewerkt bij ERIKS, een bedrijf dat een breed scala aan engineering componenten en technische diensten aanbiedt. In mijn laatste jaren daar was ik Business Unit Manager Industrial Plastics, een specialist in het vervaardigen van bewerkt- en co-engineered werktuigbouwkundige componenten.

De overstap naar Eurofins was qua industrie wellicht niet de meest logische stap, maar het werken met specialisten en gepassioneerde mensen geeft mij de meeste voldoening en bij Eurofins is hieraan zeker geen gebrek."

De glastuinbouw heeft zware tijden beleefd, weet Hans. "Niet alleen de energieprijzen hebben het bedrijven moeilijk gemaakt, ook andere kosten zoals die voor meststoffen zijn aanzienlijk toegenomen. Dit heeft consequenties gehad voor bijna alle tuinders en toeleveranciers actief in de sector.

Gelukkig zien we steeds lichtpuntjes en zijn er redenen om positief de toekomst tegemoet te zien. Dit betekent echter wel dat bedrijven, om hun concurrentiekracht te behouden of uit te bouwen, juist nu geholpen zijn met een partner die ondersteuning biedt als informatieleverancier- en kennispartner. Eurofins is zo'n partner."

Met een compleet pakket van monstername, innovatieve analyses en heldere adviezen op maat kunnen de productieprocessen in de kas  worden bijgestuurd en krijgt het gewas exact dát wat het nodig heeft. "Zo komt een optimale opbrengst en kwaliteit tegen zo laag mogelijke productiekosten binnen het bereik."

 

Voor meer informatie:
Eurofins Horti
088 876 1014
[email protected] 
www.eurofins-agro.com/nl-nl/glastuinbouw 

Publicatiedatum: