Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Honderden kerststerren op televisie bij Binnenste Buiten

Op maandag 26 december om 19:10 sprankelen honderden kerststerren in het botanische kersthuis van bloemstylist Sarah Dikker. In de kerstspecial van Binnenste Buiten geeft Sarah een inkijkje in haar woonhuis, dat zij omtoverde tot hét ultieme botanische kersthuis.

Elk seizoen verlaten miljoenen kerststerren de Nederlandse kwekerijen, om bij consumenten uit heel Europa te zorgen voor het ultieme kerstgevoel. Kerststerren horen nu eenmaal bij kerst! Om dit gevoel extra te benadrukken, creëerden Pull Position en bloemstyliste Sarah Dikker het ultieme kersthuis. Zo werd een kerstboom van wel 5 meter hoog gedecoreerd met kerststerren, een ware eyecatcher midden in de woonkamer. Daarnaast werd er een prachtige dinertafel gecreëerd, verschillende gezellige hoekjes gemaakt en werd bijna elke kamer van het huis opgefleurd met de feestelijke kamerplant.

Televisieprogramma Binnenste Buiten is dagelijks te zien op NPO 2 en focust op wonen en interieur, eten, buitenleven en natuur. Het programma geeft inkijkjes in woonhuizen met bijzondere verhalen. In de uitzending op 26 december vertelt Bloemstylist Sarah Dikker over haar over- de top-aan geklede kersthuis, waar maar liefst honderden kerststerren voor gebruikt werden! Sarah is gek op bloemen en planten en houdt ervan om mensen te verrassen en inspireren. Deze kerst pakte zij daarom extra uit en laat daarmee consumenten zien hoe veelzijdig de kerstster is én hoe je er de ultieme kerstsfeer mee creëert.

Benieuwd naar het resultaat? De kerstspecial van Binnenste Buiten wordt uitgezonden op 26 december op NPO 2 om 19:10. Het programma is natuurlijk ook later terug te kijken via uitzending gemist.

bron: Stars for Europe

Publicatiedatum: