Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bas Brinkman nieuw directielid van de Royal Brinkman Groep

Per 1 januari 2023 treedt Bas Brinkman toe tot het directieteam van de Royal Brinkman Groep als directeur Techniek. Hiermee wordt geanticipeerd op de groeiambities van Royal Brinkman en Berg Hortimotive die voortkomen uit de strategische koers van de bedrijven.

Die koers is erop gericht dat er nog meer op de kracht van de Groep wordt ingezet. Dit betekent enerzijds een sterke focus op de handelsactiviteiten en anderzijds op de techniekactiviteiten.

Het huidige directieteam bestaat uit vijf personen. Daar komt Bas Brinkman bij voor Techniek. Hij is de 5e generatie Brinkman die in het familiebedrijf een directiepost bekleedt.


v.l.n.r. Ramon Verdel, Gert-Jan van Peer, Bas Brinkman, Ton van Mil, Jan Schuttrups en Ronald van der Tang 

Strategische koers
De strategische koers 2023-2025 van de Royal Brinkman Groep is erop gericht dat er nog meer op de kracht van de Groep wordt ingezet met enerzijds focus op de handelsactiviteiten en anderzijds op de techniekactiviteiten. Dat betekent de ontwikkeling van een nieuwe invulling van de techniekorganisaties binnen de Royal Brinkman Groep.

Sinds juli 2022 is Bas Brinkman daar verantwoordelijk voor. Met zijn toetreden tot het directieteam wordt de onderlinge samenwerking, integratie en eenduidigheid binnen de Royal Brinkman Groep geborgd.

Samenstelling directieteam
Het huidige directieteam bestaat uit vijf personen. Ton van Mil en Gert-Jan van Peer vormen als CEO en CFO de statutaire directie. Jan Schuttrups, Ronald van der Tang en Ramon Verdel zijn ieder verantwoordelijk voor hun eigen activiteitengebied als titulaire directeuren. Daar komt dus Bas Brinkman bij voor het onderdeel Techniek.

Ton van Mil: “Bas heeft zijn sporen in de functies die hij de afgelopen 20 jaar bij Royal Brinkman heeft uitgeoefend zeker verdiend. Hij heeft zich enorm ontwikkeld en bewezen resultaten geboekt. Met name als manager van de afdeling Technische Projecten is hij in staat geweest deze organisatie vorm en inhoud te geven. Verder kent Bas de organisatie, de markt alsook de uitdagingen in de wereldwijde bedekte tuinbouw. Ik ben ervan overtuigd dat wij met Bas iemand aan het directieteam toevoegen die met zijn expertise, gedrevenheid en netwerk de Royal Brinkman Groep gaat helpen om te blijven groeien.”

Bas Brinkman is trots dat hij onderdeel mag gaan uitmaken van het directieteam. "Ik ben het huidige directieteam dankbaar voor het vertrouwen in mij om deze stap te mogen zetten. Met veel plezier en energie ga ik ook vanuit die nieuwe positie mijn bijdrage leveren om het succes van Royal Brinkman op allerlei vlakken verder uit te bouwen en te versterken."

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
[email protected] 
www.royalbrinkman.nl 

Publicatiedatum: