Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nic den Heijer en One Flora Group intensiveren samenwerking

Met ingang van 1 november jongstleden intensiveren One Flora Group en Nic den Heijer hun samenwerking. Beide bedrijven floreren in de segmenten waarin zij operationeel zijn en zien deze intensivering als een logische stap om krachten te bundelen en efficiency toe te voegen aan de keten.

Nic den Heijer Bloemenexport
Familiebedrijf Nic den Heijer Bloemenexport bestaat sinds 1948 en is uitgegroeid tot een gespecialiseerde partner op het gebied van bloemen, boeketten en planten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op groothandels, tuincentra en hoogwaardigere retail. Op de verwerkingslijnen worden exclusievere boeketten gedraaid zoals plukboeketten, hierdoor kan er goed ingespeeld worden op maatwerk aanvragen. Bedrijven in de One Flora Group richten zich meer op het beleveren van de retail, waarbij massa een grotere rol speelt. Bij de verwerking van grotere boeketorders kan One Flora Group een waardevolle rol gaan spelen in de verwerking. Gezamenlijk zijn beide bedrijven zo in staat de gehele afzetmarkt van retail tot tuincentra te beleveren. Daarnaast kan, door het bundelen van de import van beide partijen, ook schaalvoordeel behaald worden. “Deze samenwerking zorgt ervoor dat we nog meer waarde toe kunnen voegen richting onze klanten. En daar wordt iedereen in de keten beter van.” Aldus Ron Hogenboom, algemeen directeur Nic den Heijer Bloemenexport.

One Flora Group
One Flora Group is een jonge organisatie, gevormd uit de fusie van Groenland en L&M Groep op 28 juni 2022. Met deze fusie werd een unieke, strategische samenwerking gerealiseerd die past bij de groeistrategie van beide familiebedrijven. 'Together as one' zetten we in op een slimmere keten, waarbij we ons verbinden aan het succes van onze kwekers en klanten. Vanuit die optiek wordt ook gekeken naar een optimale marktspreiding. Door de samenwerking met Nic den Heijer verstevigt One Flora Group de positie op het gebied van luxe boeketten en de afzetmarkt daarachter. “Deze samenwerking zorgt voor een mooie aanvulling in ons aanbod. Samen zijn we in staat om alle afzetkanalen, van retail tot groothandel, te voorzien van kwaliteitsbloemen. Zo bieden wij onze klanten een completer afnamepakket.” Aldus Lennard Leeuwenburg, COO One Flora Group.

Lees meer over One Flora Group via: https://www.onefloragroup.com/

Publicatiedatum: