Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van eenpitter naar 25 man sterk, (bijna) 40 jaar Steenks

Steenks Service is in 1983 opgericht door Freek Steenks, toen deze begon te sleutelen aan diverse (tuinbouw)machines. Zolang er handel in zat, dan deed Freek dat. Dit werkte goed, maar in de loop der tijd werd het assortiment te breed. In 2002 is hierin een omslag gekomen. Het assortiment werd flink verkleind en alleen de ‘essentiële’ machines bleven over. "Hierdoor konden wij ons specialiseren en weten wij echt alles van onze machines af zodat wij de klant daarin het beste kunnen helpen", zegt Wouter Steenks, mede-eigenaar van Steenks Service. Vanaf toen werd er steeds meer gefocust op de meest belangrijke machines binnen de tuinbouw. Buisrailwagens, electrotrekkers, schoonmaakmachines en omsnoeringsmachines vormen nu verreweg het grootste deel van hun handel.  

Bijna 40 jaar
In 1983 startte Freek als eenpitter met de zaak. Wouter Steenks en Sander Zuidgeest haakten al snel aan. En op dit moment heeft Steenks Service 25 mensen aan het werk. Freek geniet van zijn vrije tijd, maar stapt overigens regelmatig nog binnen op de zaak. Hij komt er graag een Westlands bakkie doen.   

Slogan
Tijdens de kerstborrel is de nieuwe slogan gepresenteerd op de zaak met het personeel en de aanhang. De nieuwe slogan van Steenks Service is: “Essential equipment. Excellent services”. Om de slogan onder de aandacht te brengen is deze groot op de muur van de werkplaats geplaatst. Daarnaast worden de monteurs voorzien van nieuwe werkkleding waar deze slogan op wordt gedrukt.

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
Tel.: +31(0) 174 510 266
[email protected]
www.steenks-service.nl