Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe cursussen Floweracademy van start

Om medewerkers te blijven binden en als onderneming succesvol te blijven zal steeds meer aan kennisontwikkeling gedaan moeten worden. Het nieuwe jaar 2023 goed beginnen met een cursus gericht op de sierteelt kan hiertoe bijdragen, weet Lucas Jansen van Floweracademy.NL. In januari start hij weer met een aantal cursussen

  • Op donderdag 5 januari start de intensieve cursus ingangscontrole snijbloemen. In 4 bijeenkomsten van 10 – 13 uur in Naaldwijk worden alle zaken behandeld rondom de kwaliteit van snijbloemen. Van ketenkwaliteit tot ingangscontrole. Het herkennen en determineren van ziekten en plagen met de determinatie tool is een belangrijk onderdeel.
  • Maandag 9 januari start de cursus categorie-/ account management. In 5 bijeenkomsten van 16.00 – 20.00 uur in Roelofarendsveen, aan de A4. Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan een eigen case die de laatste avond wordt gepresenteerd aan de medecursisten. Dankzij de praktische handvaten tijdens de training, ontwikkelen de deelnemers zich tot een volwaardige gesprekspartner van een category manager/ inkoper.
  • Op maandag 20 februari start ook een cursus category management advanced.  

In alle cursussen van Floweracademy.NL krijgen deelnemers gratis toegang tot het e-learning platform voor de sierteelt: Floweracademy.TV en de online-productdatabase in 10 talen van InfoFlowersPlants.

Floweracademy.NL is inmiddels 18,5 jaar actief in de sierteelt en heeft ervaring in educatie in 26 verschillende landen en alle schakels van de sierteeltketen. Meer info op www.floweracademy.NL of contact Lucas Jansen van Floweracademy.NL

Publicatiedatum: